Про клуби

   Комп'ютерний клуб "ІНТЕГРАЛ" розпочав свою роботу 4 серпня 2005 року. Він розміщений у самому центрі міста за адресою вул. Незалежності 11/2 і оснащений 22 потужними комп'ютерами з 27" 144 Гц LED моніторами, гігабітною LAN мережею,  Wi-Fi мережею із швидкістю 54 Мбіт/с., швидкість Інтернету в клубі - до 1000 Мбіт/с (оптичне волокно). Клуб працює з 08:00 до 20:00, без перерви і вихідних.

 

    Другий комп'ютерний клуб "ІНТЕГРАЛ" розпочав свою роботу 18 серпня 2013 року. Він розміщений у центральній частині міста за адресою вул. Європейська 33 і оснащений 22 потужними комп'ютерами  з   23" LED моніторами, приставкою Sony PlayStation 4 Pro,  гігабітною LAN мережею,  Wi-Fi мережею із швидкістю 54 Мбіт/с., швидкість Інтернету в клубі - до 1000 Мбіт/с (оптичне волокно). Клуб працює з 08:00 до 20:00, без перерви і вихідних.

    У клубах працює кондиціонер и припливно-витяжна вентиляція, також є кофейний автомат. Біля клубів є парковка. На території і біля клубів ведеться цілодобовий відеонагляд.

    У нас можливо оплатити комунальні послуги, поповнити банківські картки, оплатити online-ігры, місцевий, мобільний і Інтернет зв'язок, соціальні мережі, Skype, Viber і багато іншого через термінальну мережу 2click, пограти в популярні online-ігры, скористатися швидкістним Інтернетом і швидко скачати потрібну Вам інформацію будь-якого об'єму, переглянути IpTV, послухати  музику або просто попрацювати із своїми документами, а такжож просканувати, розпізнати текст, роздрукувати та зробити ксерокс документу або фото.

   Завітайте до нас - і Вам обов'язково сподобається!

 

Для постійних клієнтів клубу діє система знижок:

   Створення акаунту в клубі - 50 грн., які йдуть на овердрафт, у випадку, коли величина платежу перевищує залишок коштів на рахунку клієнта.

            Категорія клієнта            Знижка на оренду комп'ютера, %
Постійний клієнт 5 %
ТОП 5 клієнт 15 %
Іменинник 30 %

Мінімальне поповнення акаунту для участі в лотереї - 50,00 грн.

Розрахунок бонусів при поповненні акаунту:

      Сума поповнення, грн.       Бонус* від суми поповнення, %
від 200 грн. 10 %
від 400 грн. 15 %
від 600 грн. 25 %

*Бонуси  знаходяться на бонусному рахунку клієнта на протязі 30 днів, невикористані бонуси анулюються.

 

 Наші постійні партнери:

Інтернет-провайдер М-ТЕЛ    Інтернет-провайдер PAN-TELECOM    Термінальна система 2click